Mineral Skins

mineral skins

… de schoonheid van de imperfecte perfectie, de uitstraling van de natuurlijke materialen, de kracht van de vergankelijkheid van de natuur. Onze minerale bekledingen brengen je terug in contact met de schoonheid van de alledaagsheid van de natuur.

Door ons steeds drukker wordende bestaan, het constant interactief bezig zijn gaat de mens vaker en vaker terug op zoek naar de versimpeling van de natuur in zijn leefomgeving om een moment van rust te beleven.

Spreken we dan over de tafel waar u dagelijks aan ontbijt? Of de badkamer waarin u een moment van me-time beleeft? Ervaar de rust van de natuurlijke materialen als u wandelt over uw vloer of uw trap die door ons is bekleed met een mineral-skin.

Wij kunnen u de gepaste of gewenste look creëren in uw object of project.

Wij zijn doorheen de jaren, onze ervaringen, de scholing en persoonlijke groei een expertise gaan opbouwen in het bekleden en afwerken van de meeste  ondergronden die we tegenkomen in ons dagelijks bestaan met een steenachtige minerale materie waaraan wij de beleving kunnen geven alsof het een element recht uit de natuur in uw leefomgeving is gebracht.

Een tafel …iets waar wij dagelijks een moment van rust en afstemming met de mensen uit onze onmiddellijke omgeving  die wij het liefste zien beleven, waar onze levensverhalen elkaar kruisen en waar veel belangrijke beslissingen genomen worden.

Zo zijn wij op vraag van onze klanten bezig met tafels op maat te maken, kleur en textuur kan u in overleg zelf bepalen …

Benieuwd ? Kijk snel verder of neem contact met ons …

inspiratie & realisatie