Behang technieken

behang technieken

Behangen, iets waar de meesten onder ons zich al wel eens aan hebben gewaagd, maar waar nadien vaak over gezegd word dat het makkelijker lijkt dan het is om een mooi resultaat te bekomen.

Volkomen terecht natuurlijk, de bekledingen die vandaag de dag op de markt zijn, zijn vaak vervaardigt met toevoegingen van natuurlijke materialen ed. waardoor het complexer is om deze op een esthetische manier te plaatsen, en ieder heeft natuurlijk zijn eigen specialiteiten.

Maar, behang is weer helemaal hip!

Van volledige naadloze foto’s tot posters op maat, over functionele bekledingen tot de mooiste decoratieve materialen en dessins. Alles komen we vandaag tegen in de wereld van wandbekleding.

Behang in functie van geluidsisolatie, scheur overbruggende bekledingen  renovatievliezen  tot zelfs magnetische bekledingen, maar evenzeer gebruik van natuurlijke materialen zoals gras of bladeren.

Of wat dacht u van volledige hout bekledingen tegen uw muur? U vindt een eindeloze collectie van kleuren, stoffen en technieken.

Het belangrijkste voor u is niet enkel dat wij ze allemaal kunnen aanbieden, maar dat wij voor elk type ook de juiste skills bezitten om ze te plaatsen met een onberispelijk eindresultaat.